Capcalera_altres1
X Convenció Europea de Muntanya: "La vulnerabilitat de les muntanyes davant el canvi climàtic: com la població i els territoris poden adaptar-se i mitigar-ne els efectes"
Inici: 03.10.2016 12:30
Final: 05.10.2016 16:00

La "X Convenció Europea de Muntanya", organitzada per la xarxa Euromontana, enguany es centra en la vulnerabilitat de les zones de muntanya al canvi climàtic i en els reptes per a la seva adaptació. Les zones de muntanya estan sotmeses a condicions climàtiques i ambientals difícils, a les que la seva població s'ha adaptat al llarg del temps. Gràcies a aquesta capacitat d'adaptació i innovació ja s'ha començat a fer front al canvi climàtic. Aquesta convenció presentarà l'estat de la qüestió sobre el tema i com l'experiència i el coneixement tècnic s'han utilitzat per adaptar-se i mitigar els efectes del canvi climàtic. Es centrarà en les solucions no només a nivell de les polítiques a implementar sinó també a nivell pràctic, en diferents aspectes com l'agricultura, l'energia, l'aigua, el transport i el turisme.

Enguany, la convenció també servirà per celebrar el 20 aniversari d'Euromontana, una xarxa composta per 70 institucions regionals i nacionals de muntanya de tot Europa, incloent agències de desenvolupament regional, autoritats locals, agències mediambientals, organitzacions forestals, agrícoles i ramaderes, instituts de recerca, universitats, etc.

Euromontana exerceix una important tasca d'interlocució entre aquestes zones de muntanya i les corresponents autoritats europees. A més, facilita l'intercanvi d'informació i experiències entre els seus membres mitjançant l'organització de seminaris, jornades i conferències, així com amb la realització d'estudis propis i la col·laboració en aliens.

Programa
Inscripcions

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar