Capcalera_altres1
Agenda Territori: Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre – Terra Alta
25
Oct

Demostració de cuina de proximitat impulsada pel Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques en el marc del projecte de cooperació catalana Gustum.
Aquest acte consistirà en una demostració en directe de l’elaboració d’un plat amb productes locals de les comarques de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.Tot seguit, els assistents podran degustar el plat cuinat durant la sessió i conèixer de més a prop l’origen i característiques dels productes que s’han utilitzat en seva elaboració, així com els objectius del projecte Gustum.

Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de l’Eix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel període 2007-2013, i està cofinançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Programa

Recinte de la Fira del Vi. Móra la Nova
16
Oct

Jornada organitzada pel Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques en el marc dels projectes de cooperació catalana Gestió Sostenible Rural i Masies + Sostenibles, cofinançats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

L’objectiu de la jornada és facilitar eines i mostrar casos pràctics per tal que les empreses puguin incorporar criteris de sostenibilitat i de responsabilitat social en el si de seva gestió.

La jornada es desenvoluparà en dues sessions que es realitzaran:

  • 16 d'octubre - Sala d'Actes de l'Ajuntament de Móra la Nova;
  • 17 d'octubre- Sala d'Actes de l'Oficina Comarcal de la Terra Alta del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (Gandesa).

Programa jornada

Móra la Nova i Gandesa
10
Mai

La Universitat Rovira i Virgili i l'IDECE (Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre), organitzen conjuntament el I Fòrum d'Ocupació Universitària de captació i retenció de talent al territori, al Campus Terres de l'Ebre ubicat a Tortosa. El Fòrum, que comptarà amb la presència dels grups Leader Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques i el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, vol ser un magnífic punt de trobada entre la comunitat universitària i el sector econòmic, i fomentar un espai per posar en comú la demanda i l'oferta d'ocupació de les Terres de l'Ebre.

Consulta el programa

Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (Tortosa)
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook