Capcalera_altres1
Agenda Territori: Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques Ribera d’Ebre – Terra Alta
16
Oct

Jornada organitzada pel Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques en el marc dels projectes de cooperació catalana Gestió Sostenible Rural i Masies + Sostenibles, cofinançats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

L’objectiu de la jornada és facilitar eines i mostrar casos pràctics per tal que les empreses puguin incorporar criteris de sostenibilitat i de responsabilitat social en el si de seva gestió.

La jornada es desenvoluparà en dues sessions que es realitzaran:

  • 16 d'octubre - Sala d'Actes de l'Ajuntament de Móra la Nova;
  • 17 d'octubre- Sala d'Actes de l'Oficina Comarcal de la Terra Alta del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (Gandesa).

Programa jornada

Móra la Nova i Gandesa
10
Mai

La Universitat Rovira i Virgili i l'IDECE (Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre), organitzen conjuntament el I Fòrum d'Ocupació Universitària de captació i retenció de talent al territori, al Campus Terres de l'Ebre ubicat a Tortosa. El Fòrum, que comptarà amb la presència dels grups Leader Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques i el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, vol ser un magnífic punt de trobada entre la comunitat universitària i el sector econòmic, i fomentar un espai per posar en comú la demanda i l'oferta d'ocupació de les Terres de l'Ebre.

Consulta el programa

Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (Tortosa)
Segueix-nos a Facebook Twitter