Capcalera_altres1
Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA)

L'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) és la xarxa regional de desenvolupament rural de Catalunya que dona suport i representa als 12 Grups d'Acció Local (GAL) catalans.
La xarxa va néixer el 2010 amb l'objectiu de fer d'altaveu de les accions de cadascun dels GAL i donar-los suport per aconseguir la seva missió: dinamitzar el món rural i litoral facilitant que les persones que hi viuen puguin tenir nous projectes i oportunitats.

ARCA estructura la seva actuació en 4 eixos:

  • Eix 1: Servei tècnic de suport als grups GAL.
  • Eix 2: La comunicació i difusió de projectes, bones pràctiques i metodologies.
  • Eix 3: Representativitat i presència de la xarxa catalana en altres estaments.
  • Eix 4: Participació en projectes de desenvolupament rural i de cooperació.

L’Assemblea General d’ARCA la composen 26 membres, 8 dels quals conformen la Junta Directiva. L’Associació disposa d’un equip tècnic que s’encarrega de desenvolupar el pla de treball de l’entitat, i de coordinar i assistir als grups Leader en els projectes del cooperació interterritorials i transnacionals en la seva majoria. L’equip tècnic d’ARCA es reuneix periòdicament amb els gerents dels grups Leader i representants de la direcció general de Desenvolupament Rural del DARP, per tal de proposar, posar en comú, i debatre actuacions de l’Associació, participar en l’elaboració i disseny del pla de treball anual, així com, si es creu convenient, fomentar la creació de diversos grups de treball específics per temàtiques.
Díptic ARCA

Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya
Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 34 93 653 94 19 
administracio@arca-dr.cat

Estatuts ARCA

Membres Junta Directiva ARCA

Memòria d'activitats 2019
Memòria d'activitats 2018
Memòria d'activitats 2017
Memòria d'activitats 2016
Memòria d'activitats 2015
Memòria d'activitats 2014
Memòria d'activitats 2013
Memòria d'activitats 2012
Memòria d'activitats 2011
Memòria de Sostenibilitat ARCA 2011
 Memòria d'activitats 2010

Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar