Capcalera_altres1
Condicions d'ús

Desenvolupamentrural.cat és un domini d’Internet la titularitat del qual pertany a l’Associació d'iniciatives Rurals de Catalunya -ARCA, amb NIF número G43722453 i domicili a la Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km2 - 25280 SOLSONA (Lleida).

Aquest lloc web ha estat cofinançat en un 50% pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

Aquest lloc Web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, codis, i qualsevol altre material, són propietat de l’Associació d'iniciatives Rurals de Catalunya -ARCA o de tercers que hagin autoritzat el seu ús. La utilització de la Web atribueix la condició d’usuari a tota persona que accedeixi a la mateixa i implica l’acceptació sense reserves de les presents condicions generals.

La informació i elements divulgats a través d’aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. De tal manera que es prohibeix la seva reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzada, a no ser que el seu ús sigui personal i privat. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest lloc Web, així com els perjudicis ocasionats en els drets de la propietat intel·lectual i industrial dels seus titulars, poden donar lloc a l’exercici d’accions legals i, si procedeix, a les responsabilitats que de l’esmentat exercici es derivin.

Per reproduir o utilitzar la informació continguda en aquest lloc Web de manera autoritzada hauran, en tot moment, de citar la font i/o autor origen de la informació.

Les pàgines de Desenvolupamentrural.cat poden ser visitades lliurement per les persones usuàries excloent-se aquelles pàgines que es trobin en àrees tancades, o que exigeixin la inscripció en un registre que s’efectuarà en la forma expressament indicada en el propi servei o en les condicions particulars que ho regulin.

La persona usuària es compromet a no utilitzar els serveis per a la realització d’activitats contràries a les lleis, a la moral, a l’ordre públic i, en general, a fer un ús conforme d'aquests en termes generals.

L’Associació d'iniciatives Rurals de Catalunya -ARCA no es fa responsable dels danys i perjudicis, directes o indirectes, derivats de l’ús d’aquest lloc Web, fins i tot danys a sistemes informàtics. Alhora es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts mostrats.

El contingut d’aquesta Web s’emet a efectes simplement informatius i no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions i dels actes que hagin de ser publicats formalment en un Butlletí Oficial. Encara que s’efectuaran els esforços precisos per tal que la informació continguda sigui exacta i actualitzada, l’Associació d'iniciatives Rurals de Catalunya -ARCA no garanteix la inexistència d’errades en el contingut d’aquest lloc, ni que es trobi totalment actualitzat.

Les dades de caràcter personal seran tractades de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i disposicions concordants. A aquests efectes, les dades subministrades per l’usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat, el qual serà processat exclusivament per la finalitat descrita en cada cas. Aquest es recollirà mitjançant els formularis corresponents, els quals només contindran els camps imprescindibles per poder prestar els serveis requerits per l’usuari.

Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat segons el RD 1720/2007, de 21 de desembre, prenent-se les mesures de seguretat necessàries per tal d’evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que les puguin utilitzar per finalitats diferents per les quals han estat sol·licitades a la persona usuària. La persona usuària pot exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i/o cancel·lació, en compliment de la LOPD, adreçant-se a l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA, c/Pujada del Seminari, s/n, 25280-Solsona (Lleida); o, en el seu cas, en els formularis destinats a l’efecte en aquesta Web.

L’Associació d'iniciatives Rurals de Catalunya -ARCA no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió als continguts dels enllaços a tercers. Reconeix que els drets de la propietat intel·lectual i industrial de les pàgines enllaçades pertanyen als seus respectius autors i propietaris, i a petició de qualsevol d’ells, l’enllaç o enllaços es retiraran de manera immediata.

Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar