Capcalera_altres1
AJUTS A LA INNOVACIÓ: Es publiquen les bases reguladores de la 2a convocatòria dels Cupons d'Innovació BCN Smart Rural
01.06.2020

En data 1 de juny de 2020, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) publica les bases reguladores de la 2a convocatòria dels "Cupons d’Innovació BCN Smart Rural" per a empreses agroalimentàries i forestals dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona.

Els "Cupons d’Innovació BCN Smart Rural" són uns ajuts creats en el marc del PECT BCN Smart Rural, per tal de fomentar la innovació en el sector agroalimentari i forestal de les comarques no metropolitanes de la demarcació de Barcelona.

A través d’aquests ajuts, se subvenciona la contractació de serveis d’assessorament expert a microempreses del sector agroalimentari i forestal que vulguin dur a terme un projecte d’innovació.

La intensitat de l’ajut és d’un 80% del cost del servei, amb un màxim de 2.730€ de base imposable.

El període de sol·licitud dels ajuts va des del 2 de juny fins al 7 d'agost de 2020.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a innovacio@arca-dr.cat o bé trucar al telèfon 665 694 568 (Eloi Guinjoan).

Fulletó informatiu "Cupons d'Innovació BCN Smart Rural"

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar