Capcalera_altres1
RESULTATS DE LA COMISSIÓ DE SELECCIÓ dels Cupons d'Innovació BCN Smart Rural 2020 (2a convocatòria)
21.09.2020

En data 21 de setembre de 2020, s'ha reunit la Comissió de Selecció de la segona convocatòria dels "Cupons d'Innovació BCN Smart Rural". D’acord amb les bases reguladores de la convocatòria, l’informe tècnic d’avaluació i la dotació pressupostària, la Comissió de Selecció s'ha aprovat la següent PROPOSTA DE RESOLUCIÓ.

A partir d'aquí, ARCA s'encarregarà de seleccionar les entitats proveïdores de cadascun dels serveis seleccionats, seguint el procediment de la llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

Les entitats proveïdores poden ser tot tipus d'agents de coneixement: universitats, centres de recerca, centres tecnològics, escoles agràries, centres de formació professional, empreses tecnològiques, consultores especialitzades, entitats d’assessorament, etc., sempre i quan demostrin la solvència, l’experiència i la capacitat necessària per dur a terme els serveis sol·licitats.

En cas que el pressupost disponible no s’esgoti amb els serveis inicialment seleccionats, l’entitat concedent recorrerà a la llista de reserva per seleccionar noves empreses beneficiàries fins a esgotar el pressupost.

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar