Capcalera_altres1
AgroalimentaciĆ³ i desenvolupament rural: un binomi per al futur
Start: 01.07.2013 08:30
End: 03.07.2013 15:00

Curs de la Universitat d’Estiu URV - UETE 2013 amb l’objectiu de plantejar noves estratègies de desenvolupament rural, tan les relacionades directament amb la producció agroalimentària, com les basades en la potenciació d’altres activitats. A més de donar a conèixer les polítiques europees de desenvolupament rural i, en especial, la iniciativa Leader.
Begoña Garcia Barco, gerent del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques, i Lluís Simó, gerent del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià, participaran a les jornades amb la ponència “L’experiència del programa Leader. Exemples territorials”.
El curs es dirigeix a estudiants de segon grau i postgrau en l’àmbit de les ciències socials, a més de persones que volen dur a terme activitats econòmiques en els àmbits rurals.

Programa del curs

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept