Capcalera_altres1
Béns Comunals, un sistema d’organització del passat per gestionar el present
Start: 20.07.2016 09:15
End: 20.07.2016 14:00

El vincle entre la societat i el seu territori i la seva participació en la presa de decisions que l'afecten és el tema principal de la jornada. Darrerament ha augmentat molt l'interès per les oportunitats que poden oferir els sistemes de governança comunal tant a escala local com regional per donar respostes creatives i efectives als reptes de gestió i conservació territorial difícilment assumibles des de l'administració o les iniciatives privades. La participació directa de la població local en la presa de decisions és un avantatge important que es reivindica. No s'ha de fer altra cosa que mirar al passat per aprendre a gestionar millor el present.

La jornada està organitzada per la Fundació del Món Rural i l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i l'Aran, amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Programa
Inscripcions

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept