Capcalera_altres1
Demostració de cuina amb productes locals
Start: 26.11.2012 10:30
End: 26.11.2012 12:30

Demostració de cuina a càrrec de Pep Nogué, cuiner i gastrònom, amb la col·laboració de la DOP de Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya, i la IGP de la Vedella dels Pirineus Catalans.
Aquesta xerrada està inclosa en el cicle  de xerrades, cates i maridatges de productes locals organitzat pel Consorci GAL Alt Urgell –Cerdanya, en col·laboració amb l’Espai Ermengol, en el marc del projecte de cooperació Leader GUSTUM. Es tracta d’un cicle que inclou diferents activitats adreçades a conscienciar a la població i els establiments del territori de la importància d’utilitzar productes de proximitat.

Més informació

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept