Capcalera_altres1
Europe, let’s cooperate! Fòrum interregional de cooperació
Start: 02.12.2014 09:00
End: 03.12.2014 14:30

Més de 2.000 institucions de tot Europa han millorat les seves polítiques regionals a través de la cooperació en 204 projectes interregionals, impulsats en el marc del programa INTERREG IVC (2007-2013).

En el període 2014-2020 s'inicia un nou programa, INTERREG EUROPE, on hi haurà encara més oportunitats per beneficiar-se de la cooperació interregional en recerca i innovació, competitivitat i PIMEs, economia baixa en carboni i eficiència ambiental i de recursos. Es pot obtenir cofinançament FEDER per treballar amb altres regions, aprendre dels altres i fer front a reptes en comú. També es pot formar part de les 4 xarxes temàtiques que ajudaran als governs locals i regionals per a una planificació més efectiva i a implementar polítiques per al benefici de la societat.
Amb el lema “Europa, anem a cooperar!” s’invita a aquestes jornades de 2 dies a Bolonya. S’aprendrà en com beneficiar-se de la cooperació interregional i en inspirar-se d’aquelles institucions i regions que tenen experiència en implementar projectes. Hi haurà experts que presentaran les últimes tendències en polítiques i disposats a fer contactes.

Més informació

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept