Capcalera_altres1
Fòrum Gastronòmic. Girona 2015
Start: 15.11.2015 10:00
End: 17.11.2015 20:00

El Fòrum Gastronòmic és el primer congrés de gastronomia amb fira que es va crear el 1999. És un espai de formació, reflexió i debat amb un programa d'activitats dissenyat exclusivament per oferir les millors eines als professionals; un gran mercat de productes amb una fira dinàmica i participativa i un veritable punt de trobada. Actualment Fòrum Gastronòmic compta amb tres seus: Coruña, del 15 al 17 de març de 2015; Girona, del 15 al 17 de novembre de 2015; i Barcelona, durant el novembre de 2016.

Aquest novembre el Fòrum repeteix a Girona i durant tres dies, del 15 al 17, la ciutat reunirà grans cuiners i reconeguts professionals al Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona.

El protagonista principal d'aquesta edició serà l’arròs. Aquest producte, tan bàsic com sorprenent, a més de ser el fil conductor de moltes de les ponències del programa com les de Sergio i Javier Torres, Fina Puigdevall, Quim Casellas, Carles Tejedor, Kiko Moya, Nandu Jubany o Xavier Pellicer, també disposarà d’una zona pròpia: l’Espai Arròs. Una zona de restauració i amb activitats contínues on els assistents podran degustar una gran varietat d’arrossos amb la firma dels millors especialistes.

Web del Fòrum Gastronòmic

FONT: Fòrum Gastronòmic 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept