Capcalera_altres1
I Trobada Nacional de Turisme d'Observació de la Natura
Start: 19.05.2017 08:16
End: 21.05.2017 19:16

La I Trobada Nacional de Turisme d'Observació de la Natura, NatureWatch, és una invitació al desenvolupament ordenat i impuls d'una de les modalitats turístiques amb major potencial de creixement al nostre país: el Ecoturisme centrat en l'observació de la gea, la flora i la fauna.

Durant tres dies, coneixerem de primera mà els secrets i les claus d'alguns productes ecoturístics exemplars (birdwatching, grans carnívors, flora, fotografia de natura, tant d'àmbit nacional com internacional, tindrem ocasió de sortir al camp acompanyats d'experts per gaudir de l'albirament de l'ós bru en llibertat -en la millor època per a això-, i debatrem sobre les millors formes d'ordenar i fer compatible aquesta activitat amb la conservació de la natura. Bones pràctiques i turisme responsable seran dos termes d'ús comú al llarg del cap de setmana.

NatureWatch gira al voltant dels pilars fonamentals de l'ecoturisme: els recursos naturals i les empreses que fan possibles les experiències d'ecoturisme que demanen, consumeixen i gaudeixen milers de persones cada any.

NatureWatch aspira a aplegar ecoturistes, empreses, gestors i professionals de l'ecoturisme al voltant dels principals temes que afecten el sector: organització i comercialització d'experiències d'èxit, compatibilitat amb la conservació, avenços tecnològics i qualitat de les experiències, sostenibilitat i repercussió en la conservació, regulació.

Per a això, s'ha buscat el millor escenari possible: l'asturià Parc Natural de Somiedo, un espai emblemàtic i exemplar, referent de la conservació al nostre país, que està cridat a ser exemple de bones pràctiques en el desenvolupament de l'ecoturisme com a eina per promoure desenvolupament socioeconòmic supeditat a la conservació.

NatureWatch es celebra del 19 al 21 de maig de 2017, en un dels millors moments per a l'observació de fauna al Parc Natural de Somiedo. Durant l'esdeveniment, els participants gaudiran d'una de les vivències més emocionants que pot proporcionar la naturalesa ibèrica, com és l'albirament de l'ós bru cantàbric en llibertat

Tota la informació AQUÍ

FONT: NatureWatch

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept