Capcalera_altres1
Jornada "Noves Geografies rurals a Europa: actors, processos i polítiques"
Start: 14.06.2017 07:38
End: 17.06.2017 17:38

El Grup de Geografia Rural (Arbeitskreis Ländlicher Raum) dins de l'Associació Alemanya de Geografia (DGfG) i l'Institut d'Estudis Thünen rurals tenen el plaer d'anunciar la conferència "Noves geografies rurals a Europa: actors, processos i polítiques"

La conferència abordarà una àmplia gamma de temes rellevants per al desenvolupament social de les zones rurals a Europa, com el ruralisme i ruralitat, les desigualtats socials i les disparitats regionals, la governança multinivell, les polítiques de dalt a baix i activitats de baix a dalt, els canvis demogràfics, actors i conflictes de canvis en el paisatge, els mercats de treball rurals, qüestions de gènere, així com problemes de manteniment i transformació dels serveis d'infraestructura i de benestar.

La conferència consistirà en tres dies complets amb sessions temàtiques i discursos (dimecres a divendres: 14-16 de juny de, 2017). L'últim dia (el dissabte: 17 juny 2017), s'organitzen dues excursions a les zones rurals del centre d'Alemanya que han estan subjectes a una varietat de transformacions socioeconòmiques, polítiques i del paisatge en les últimes dècades.

L'idioma de la conferència serà l'anglès.

Més informació i Programa de les Jornades

FONT: ENRD

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept