Capcalera_altres1
Jornada tècnica "El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser: una oportunitat pel desenvolupament del turisme de natura al Ripollès"
Start: 20.10.2016 09:30
End: 20.10.2016 14:30

Donada la recent declaració del nou "Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser", en el marc d’aquesta jornada es detallarà com en poden  treure benefici les empreses i el territori, i esdevenir una gran oportunitat pel desenvolupament del turisme de natura. Quines són les tendències que s’estan imposant en els mercats turístics europeus i quins són els mercats prioritaris per al Ripollès.
La jornada, impulsada per l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l'Agència de Desenvolupament del Ripollès, també inclou la presentació d'experiències d’empreses de guiatges a la natura, ecoturisme, així com un seguit de propostes de visites i productes turístics per oferir als clients i visitants.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept