Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Menjadors ecològics i de proximitat: com fer-ho possible"
Start: 20.10.2020 18:00
End: 20.10.2020 19:30

En el marc de la "Setmana Bio", dedicada a la valoració i sensibilització dels productes ecològics, s’organitza aquesta jornada per tal de donar resposta a diferents qüestions pràctiques que es plantegen per part dels gestors dels menjadors comunitaris, que volen potenciar l’ús del producte ecològic i de proximitat: des de la seva introducció en els menús, al seu accés en les zones de muntanya, com és el cas del Pirineu.
Per tant aquesta jornada s’adreça especialment als consumidors, però també als productors i elaboradors d’aliments ecològics i de proximitat, per les oportunitats de negoci i de sinergies, tot aprofitant els valors i la sostenibilitat dels productes bio i de proximitat, a l’hora que contribueixen al desenvolupament del sector agrari i al manteniment de la població rural.

Programa

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept