Capcalera_altres1
PICURT. 10a Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus
Start: 21.06.2016 00:00
End: 25.06.2016 00:00

PICURT és la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus, un Festival de cinema anual de llargmetratges, migmetratges, telefilms i curts de muntanya de diferents països del Món, organitzat per l'Associació CEP Cultura i Entorn del Pirineu.

PICURT té els seus orígens en la recerca d’una activitat que uneixi a les persones amb les muntanyes, un intent de recuperar aquell element que retorna als sentiments de pertinença a la terra, un homenatge als avantpassats i a la seva forma de vida, i entendre el món a través del mitjà audiovisual que comunica aquests valors, consolidant-se com una Mostra de Cinema de Muntanya de referència als Pirineus.

Enguany PICURT celebra la seva 10 edició, i com a novetat passa a ser una mostra de cinema competitiva amb quatre premis:

  • Premi Gall Fer Pirineus – La Seu d’Urgell, dotat amb 2.000 euros, on es podran veure obres sobre els Pirineus.
  • Premi Gall Fer Cadí, amb films de temàtica relacionada amb els esports de muntanya, dotat amb 1.500 euros.
  • Premi Gall Fer Andorra, amb obres que tracten temes d’ecologia i de medi ambient relacionats amb la muntanya, valorat en 2.000 euros.
  • Premi Gall Fer Internacional, que premiarà amb 1.500 euros una obra internacional de temàtica de muntanya

Més informació

FONT: PICURT

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept