Capcalera_altres1
PICURT. Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus
Start: 24.06.2014 19:00
End: 28.06.2014 23:00

PICURT és la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus, un Festival de cinema anual de llargmetratges, migmetratges, telefilms i curts de muntanya de diferents països del Món, organitzat per l‘Associació CEP Cultura i Entorn del Pirineu.

PICURT té els seus orígens en la recerca d’una activitat que uneixi a les persones amb les muntanyes, un intent de recuperar aquell element que retorna als sentiments de pertinença a la terra, un homenatge als avantpassats i a la seva forma de vida, i entendre el món a través del mitjà audiovisual que comunica aquests valors, consolidant-se com una Mostra de Cinema de Muntanya de referència als Pirineus.

Enguany PICURT es celebra del 24 al 28 de juny, i s'han programant un total de 52 films dividits en 10 seccions diferents.

Programa de la mostra

Comments
assrwsv6tw said:
<a href=http://nexium-price.in.net/>nexium capsules</a> <a href=http://buy-glucophage.review/>glucophage xr 500</a> <a href=http://buy-vpxl.party/>vpxl</a> <a href=http://buy-albendazole.review/>albendazole</a> <a href=http://seroquelonline.trade/>seroquel</a> <a href=http://azithromycin-250-mg.in.net/>more helpful hints</a> <a href=http://buyarimidex.party/>arimidex</a>
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept