Capcalera_altres1
Vols crear una empresa amb impacte en el camp de la prevenció, reutilització i reciclatge de residus, ecodisseny i economia circular?
Start: 22.05.2017 09:34
End: 22.05.2017 09:34

Si vols crear una nova empresa en el camp de la prevenció, la reutilització, el reciclatge, l'ecodisseny o l'economia circular i generar impacte ambiental i social positiu, et convidem a participar de forma gratuïta a la primera edició del Programa #LabImpulsosVerdes que posa en marxa la Fundació Biodiversitat del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i medi ambient, amb la col·laboració d'Ecoembes, l'organització que té cura del medi ambient a través del reciclatge i l'ecodisseny dels envasos a Espanya.
 
LAB Impulsos Verdes és un programa d'innovació social de la Xarxa emprendeverde (ReV) per impulsar grups de treball i aprenentatge col·laboratiu per a la creació d'empreses verdes i socials. Un equip de mentors i experts guiaran a 18 persones desocupades de tot Espanya durant 6 mesos, amb innovadores metodologies participatives que combinaran sessions de formació i acompanyament col·lectiu i individual. A més, comptaran amb el suport d'empreses consolidades.

 

Durada: Del 22 de maig al 30 de novembre de 2017

Pots inscriure't aquí fins el 7 de maig

 

FONT: Red emprendeverde

Comments
Go Back
Follow us Facebook Twitter