Capcalera_altres1
X Convenció Europea de Muntanya: "La vulnerabilitat de les muntanyes davant el canvi climàtic: com la població i els territoris poden adaptar-se i mitigar-ne els efectes"
Start: 03.10.2016 12:30
End: 05.10.2016 16:00

La "X Convenció Europea de Muntanya", organitzada per la xarxa Euromontana, enguany es centra en la vulnerabilitat de les zones de muntanya al canvi climàtic i en els reptes per a la seva adaptació. Les zones de muntanya estan sotmeses a condicions climàtiques i ambientals difícils, a les que la seva població s'ha adaptat al llarg del temps. Gràcies a aquesta capacitat d'adaptació i innovació ja s'ha començat a fer front al canvi climàtic. Aquesta convenció presentarà l'estat de la qüestió sobre el tema i com l'experiència i el coneixement tècnic s'han utilitzat per adaptar-se i mitigar els efectes del canvi climàtic. Es centrarà en les solucions no només a nivell de les polítiques a implementar sinó també a nivell pràctic, en diferents aspectes com l'agricultura, l'energia, l'aigua, el transport i el turisme.

Enguany, la convenció també servirà per celebrar el 20 aniversari d'Euromontana, una xarxa composta per 70 institucions regionals i nacionals de muntanya de tot Europa, incloent agències de desenvolupament regional, autoritats locals, agències mediambientals, organitzacions forestals, agrícoles i ramaderes, instituts de recerca, universitats, etc.

Euromontana exerceix una important tasca d'interlocució entre aquestes zones de muntanya i les corresponents autoritats europees. A més, facilita l'intercanvi d'informació i experiències entre els seus membres mitjançant l'organització de seminaris, jornades i conferències, així com amb la realització d'estudis propis i la col·laboració en aliens.

Programa
Inscripcions

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept