Capcalera_altres1
Crosta i Molla - Josep Maria Aixet
Promoter Josep Maria Aixet
Description

“Crosta i Molla” sorgeix amb l’objectiu de portar a les nostres taules un pa de qualitat tant per la manera d’elaborar-lo com per les seves matèries primeres. Això vol dir elaborat com el d’abans, a partir de massa mare i sense presses. El promotor del projecte ha volgut també plasmar la seva formació de forner amb un punt de modernitat i afegeix ingredients que no trobem habitualment al pa, com les llavors, el formatge, les espècies, els bolets, les flors, i fins i tot les fruites.  Això fa que s’autodefineixi com un “forn de pa creatiu”. 

Added Value

El seu valor afegit és la producció de pa de qualitat i en molts casos, ecològic. La producció utilitza fonts energètiques renovables i no contaminants per tal de ser respectuosos amb el medi ambient. La sostenibilitat arriba al repartiment del producte mitjançant una bicicleta elèctrica com a vehicle de transport. Crosta i Molla usa matèries primeres de proveïdors de proximitat i fa créixer les xarxes d’economia local.

Groups GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Annuity 2016
Reference Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Project category
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Applies RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Go Back
Crosta i Molla - Josep Maria Aixet
crosta i molla 3
crosta o molla 2
Follow us Facebook Twitter