Capcalera_altres1
Acte d’entrega dels premis de fotografia #Esportour
03.12.2014

Aquesta tarda, a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre, s’ha celebrat l’acte d’entrega dels premis de fotografia ESPORTOUR. L’objectiu d’aquest premi, impulsat a través de la xarxa social “Instagram”, era captar imatges d’activitats esportives realitzades al medi natural i rural de les comarques catalanes, per tal de fomentar i promocionar el turisme esportiu a través dels esdeveniments esportius que es realitzen al territori. Per poder participar-hi, tan sols calia pujar la fotografia a “Instagram” i etiquetar-la amb el hashtag #Esportour.

En aquesta primera edició s’han premiat 11 fotografies, d’entre un total de 264 presentades. El guanyador absolut ha estat Francesc Solà, amb una imatge que reflecteix l’activitat del running pel Delta de l’Ebre. Pel que fa a la resta de fotografies premiades, trobem imatges centrades en la pràctica del senderisme, el kitesurf, curses de muntanya i passejades a cavall, entre d'altres activitats esportives. 

Cinta Espuny, representant dels Serveis Territorials d’Esports de la Generalitat de Catalunya; Alfredo Ferré, conseller comarcal de turisme del Baix Ebre; i Jordi Curto, president del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, han estat els encarregats de repartir els premis i els diplomes acreditatius.

Aquesta acció és una iniciativa que s’emmarca en el projecte de cooperació catalana ESPORTOUR; coordinat pel grup Leader Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural; i ha comptat amb la col·laboració de la Unió Excursionista de Catalunya-UEC Tortosa, el Club de Rem Tortosa, i la Representació Territorial d’Esports de les Terres de l’Ebre.

 

FONT: Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept