Capcalera_altres1
Alcaldes del Grup Leader Comarca Asón - Agüera - Trasmiera de Cantabria han visitat la Segarra per conèixer el sistema de gestió de residus
27.04.2012

Els dies 25 i 26 d’abril alcaldes i regidors dels municipis que formen part del territori de les comarques d’Asón, Agüera i Trasmiera de Cantabria han realitzat una visita tècnica a la comarca de la Segarra per tal de conèixer el sistema de gestió de residus comarcal. Els visitants han estat rebuts a la seu del Consell Comarcal de la Segarra per part del seu president, el conseller comarcal responsable de medi ambient, el gerent del consell, la tècnica responsable de medi ambient i el gerent del Leader.

Durant la visita han conegut el sistema de gestió de residus a la comarca de la Segarra, han vist in situ la recollida porta a porta, i han visitat les instal·lacions comarcals de gestió de residus (abocador comarcal, planta de selecció i embalatge de paper i cartró i la deixalleria de Guissona); finalitzant la trobada amb una visita a Montfalcó murallat i Concabella.

Els alcaldes dels municipis de Cantabria estan interessats en el sistema per tal de poder implantar-lo en el seu territori de caràcter rural, format per petits municipis. Els ajuntaments que han assistit a la visita són els de  Valle de Villaverde, Guriezo, Solórzano, Ruesga, Riotuerto, Arredondo, Ramales de la Victoria, i Ampuero, la totalitat dels quals formen part del Grup Leader Asón- Agüera- Trasmiera a la zona de Cantabria oriental.

La visita s'ha impulsat des del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, en el marc de les accions de transferència d’experiències entre els territoris que formen part del projecte de cooperació MASOVERA.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept