Capcalera_altres1
“Aliments, persones i territori” de Gustum a la fira del bolet de Solsona
19.10.2012

En el marc de la V edició de la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès, el dissabte 20 d’octubre a les 18 hores es presentarà a Cal Porrer l’audiovisual «Gustum: Aliments, persones i territori. El valor de la producció local en la diversificació rural». Amb aquesta iniciativa, Gustum continua tenint una presència a les fires i trobades gastronòmiques territorials per tal de divulgar el plaer pel producte de qualitat i proximitat. La presentació anirà acompanyada d’un tastet gratuït de productes locals.

El Consell Comarcal del Solsonès, amb la voluntat de promocionar i potenciar la gastronomia de la comarca, col·labora amb les VIII Jornades Gastronòmiques de Tardor, organitzades pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès. Les jornades, que seran el tret de sortida de la Fira del Bolet, s’iniciaran amb el Tastet – Presentació el dissabte 20 d’octubre a les 19 hores a la Plaça Major.

El divendres 19 d’octubre a les 21 hores se celebrarà un sopar-degustació de la cuina del Bolet al Pati del Consell Comarcal del Solsonès. La degustació comptarà amb la cuina del Restaurant Gran Sol, el vi del Celler Vall de Baldomar (D.O. Costers del Segre) i els postres de la Pastisseria El Passeig. El preu del sopar-degustació serà de 15 euros, i es pot reserva plaça per correu electrònic a: coordinacio@firadelsolsones.com o es poden comprar els tickets a la Oficina de Turisme del Solsonès.

Finalment, el diumenge 21 d’octubre, de 12 a 14 hores es presentarà la tapa de la fira d’enguany: briox amb hamburguesa de bolets, a càrrec de la Gatera.

Consulta el programa

FONT: GUSTUM

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept