Capcalera_altres1
Ampliació de la Via Verda al Baix Ebre
25.03.2013

El passat divendres 22 de març s'obria el pas d'un nou tram de Via Verda a la comarca del Baix Ebre. Aquest tram correspon al pas per l'antic pont de ferrocarril a l'alçada de la ciutat de Tortosa, i permetrà creuar l'Ebre per connectar amb la Via Verda del marge esquerra, la qual arribarà ben aviat fins a la població de Deltebre. 

El fet de connectar la Via Verda amb la capital, permetrà augmentar considerablement el nombre d'usuaris d 'aquesta via, ja per sí força coneguda i transitada i, al mateix temps,  oferir-los el potencial històric i monumental de la ciutat de Tortosa.

A partir d'ara, les comarques de l'Ebre gaudeixen d'una via verda de llarg recorregut i d'una bellesa inqüestionable. Passejar-hi i creuar l'Ebre és, des d'aquest moment, visita obligada i recomanada pels amants del trekking i la bicicleta.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept