Capcalera_altres1
ARCA convoca un lloc de treball en el marc del programa "GARANTIA JUVENIL"
11.10.2018

L’Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA convoca un lloc de treball temporal per a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya). Es tracta d'una plaça de tècnic/a de desenvolupament rural, per tal de donar suport a la responsable de projectes i cooperació de l'entitat en el disseny, desenvolupament, seguiment i avaluació dels projectes de desenvolupament rural on participa ARCA, tant a nivell nacional com europeu. En paral·lel, també es realitzaran tasques de recolzament en l’organització de jornades formatives, viatges d’intercanvi i tasques d’administració i comunicació de l’entitat.
La contractació és a jornada completa i s'iniciarà aquest octubre, per un període de 6 mesos.

REQUISITS

  • Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Econòmiques, Ciències Ambientals, Ciències Polítiques i de l’Administració, Enginyeria Agrària, i altres relacionats.  - Cicle Formatiu de Grau Superior en Administració i Finances i Assistència a la Direcció.
  • Tenir menys de  30 anys.
  • No estar ni estudiant ni treballant.
  • No haver participat mai al programa de Garantia Juvenil.
  • Estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil. 
  • Estar inscrit a DONO al SOC.

TERMINI
El termini per presentar la sol·licitud d’admissió al procés selectiu es tancarà el proper dia 17 d'octubre.

MÉS INFORMACIÓ
Gemma Ribalta: 973.48.16.44 – comunicacio@arca-dr.cat  

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept