Capcalera_altres1
ARCA es reuneix amb el "Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp"
17.04.2018

Montblanc ha acollit aquest dilluns una reunió de treball entre l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA i el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp. Una trobada que ha servit perquè els representants d’ARCA coneguin de primera mà l’aplicació del programa Leader al territori, així com algunes de les iniciatives que està desenvolupant el grup a nivell local.

En aquest sentit, Francesc Benet, vicepresident del Consorci, acompanyat del gerent de l’entitat, Jordi Paris, han volgut destacar els projectes de viverisme especialitzat  impulsats al territori: el "Viver de Celleristes de la Conca de Barberà" i l’"Espai Cuina. Viver Agroalimentari de la Conca", centrats en fomentar l’emprenedoria en el sector agroalimentari tot facilitant estructures i instal·lacions per incentivar l’autoocupació. Un model d’èxit que ha suscitat l’interès de diversos territoris i que ha permès encetar col·laboracions a nivell internacional com és el cas del Grup d’Acció Local  polonès Warminski Zakatek, amb el que es treballa des de 2015 per impulsar un projecte de cooperació internacional en l'àmbit de l’emprenedoria i els vivers d’empreses rurals.

La reunió també ha servit perquè els membres de la xarxa  catalana poguessin conèixer les inquietuds i necessitats del Consorci, i debatre sobre noves línies de treball i actuacions a desenvolupar en un futur, tenint en compte ja el nou període de programació i el paper del programa Leader per activar l’economia de les zones rurals. 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept