Capcalera_altres1
ARCA s'adhereix al MANIFEST 25N. Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
25.11.2019

Amb l’objectiu visibilitzar i reflexionar sobre la violència contra les dones, l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya i els grups Leader s'adhereixen al manifest "25-N. Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 2019impulsat per l’Institut Català de les Dones, juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

Enguany es posen de relleu les violències sexuals i s'adverteix que “una agressió sexual a una dona no és un fet puntual, sinó una expressió més de l'estructura patriarcal, una agressió contra totes nosaltres, contra totes les dones. Aquesta violència funciona de forma alliçonadora, ens socialitza en la por i ens llença un missatge ben clar, sobretot dirigit a les dones més joves: volen controlar i sotmetre la vida de les dones”
Per la qual cosa el document fa una crida a seguir treballant conjunta i coordinadament amb la implicació de totes les administracions i agents socials per a l'erradicació de totes les violències masclistes i la reparació de les supervivents; posa en valor la lluita constant i incansable dels moviments feministes, i reconeix la força, el coratge i la valentia de les dones que es troben en una situació de violència masclista, les que l’han superada o les que han estat assassinades.

Manifest
Actes per 25-N

FONT: Institut Català de les Dones 

etiquetes: dones lluita
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept