Capcalera_altres1
"Arrela’t a l’Alt Urgell", una jornada de networking per connectar el talent del territori
19.10.2017

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitzen el networking “Arrela’t a l’Alt Urgell” dirigit a empreses, joves emprenedors/es i persones que busquin millorar la seva ocupabilitat. Una trobada que vol ser un espai de relacions i coneixences per fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació, projectes compartits i negoci que hi ha a les comarques rurals de muntanya.

El programa s’estructura en dues parts. Una primera, formativa i pràctica, que motivi i doni eines a les persones participants per a crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals. Aquest taller “Connectant els talents” anirà a càrrec de l’analista digital Neus Arqués.

A la segona part, entre les persones participants es podran presentar els seus projectes, empreses, perfils i experiència amb la voluntat de fer vincles professionals que enforteixin el teixit productiu de l’Alt Urgell i millorin l’ocupabilitat del col·lectiu jove.

L’acte tindrà lloc a la cocteleria Glops Palau de la Seu d’Urgell. La participació és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia per tal d'organitzar millor les dinàmiques pràctiques i l’aforament.

Per a les comarques del Pirineu és molt important retenir o fomentar el retorn del talent jove i generar complicitats i xarxes professionals entre aquest talent i les empreses i les persones emprenedores presents al territori que ajudin a fixar-ne la població. Per aquest motiu, el 7 d’octubre ja es va realitzar una jornada d’emprenedoria i ocupació laboral a la Cerdanya i el 13 d’octubre va tenir lloc l’"Arrela’t" al Pallars Jussà. Ambdues jornades van tenir molt bona rebuda i una gran  participació de joves i d’experiències empresarials que fan Pirineu.

Flyer jornada
Cartell jornada

FONT: www.odisseujove.cat

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept