Capcalera_altres1
Comitè de pilotatge cooperació catalana 2013
29.07.2013

El passat divendres 26 de juliol es van celebrar els 2ns Comitès de Pilotatge, corresponents als projectes de cooperació catalana presentats a la convocatòria de l'anualitat 2013. La trobada va tenir lloc al  Viver d'Empreses Baix Ebre INNOVA de Camarles, i va comptar amb la presència dels grups GAL i ARCA.

Aprofitant la trobada, els assistents a la reunió van poder participar en diferents actes organitzats al llarg de la jornada. En aquest sentit, es van visitar les instal·lacions del Viver d'Empreses del Baix Ebre, on es van poder intercanviar experiències amb diferents viveristes, a més de conèixer la recent ampliació del viver, recolzada pel programa Leader.
Posteriorment, un cop acabades les reunions dels comitès de pilotatge, es va fer una petita ruta pel territori i, finalment, els assistents es van desplaçar fins a la població de l'Ampolla, on va poder dinar tot degustat els productes locals del territori.

 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept