Capcalera_altres1
Concurs de fotografia de la Xarxa Rural Europea
12.04.2012

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural ha impulsat el concurs fotogràfic "Imatges de l'Europa rural". Es tracta d'una iniciativa que vol impulsar i promocionar el desenvolupament rural a Europa, mitjançant diferents fotografies que reflecteixin la vida actual a les zones rurals europees.
L'èxit del concurs necessita dels Grups d'Acció Local com a dinamitzadors i difusors de la iniciativa en els seus territoris.

Les fotografies guanyadores s'exposaran a l'edifici Berlaymont de Brussel·les del 22 de juny al 10 de juliol de 2012. A més, els fotògrafs guanyadors i els grups d'acció local seran convidats a assistir a la cerimònia de lliurament dels premis en presència del comissari d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Dacian Ciolos, el 27 de juny de 2012.

El concurs està obert a tots els professionals o aficionats a la fotografia que resideixin en algun estat membre de la Unió Europea. Cada concursant pot enviar tantes fotos com vulgui, però només els grups d'acció local estan autoritzats per pujar imatges a la web dedicada a aquest efecte: www.ruralimages.es.


Més informació
: photoexhibition@enrd.eu 
 

etiquetes: GAL ENRD
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept