Capcalera_altres1
Convocada la 15a edició del "Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA 2016)"
19.04.2016

Impulsat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Premi PITA té l'objectiu de reconèixer la innovació realitzada a les empreses agràries, l’agroindústria i per les persones joves emprenedores del sector. A la vegada, també vol fomentar i incentivar la realització d’actuacions innovadores i capdavanteres per a l’empresa que signifiquin l’obtenció d’un nou producte, procés o gestió orientats a millorar la competitivitat i la sostenibilitat.

El premi consta de tres modalitats, dotades amb 6.000 € cadascuna, a més de tres nominacions o finalistes amb una dotació de 2.000 € cadascuna:

  • Premi a l'empresa agrària: per la implementació d'innovacions dins del procés productiu o de gestió que siguin referents per a altres empreses del sector.
  • Premi a l'agroindústria: per innovacions en els processos, la gestió o en els productes i les estratègies comercials de les agroindústries de primera transformació i/o conservació, així com de subministrament de factors de producció o serveis que intervinguin en la producció i/o transformació agroalimentària.
  • Premi al/a la jove emprenedor/a innovador/a: per la implementació d’innovacions en l’empresa agrària o en l’agroindústria i per les característiques pròpies d’un/d'una emprenedor/a innovador/a.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 18 de juny.

Convocatòria
Model de presentació de candidatures

Candidatures Premi PITA 2015 

etiquetes: premi DARP
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept