Capcalera_altres1
Convocada la VI ediciĆ³ del premi Ruralapps 2019
16.04.2019

Amb el premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural, distingir les empreses que hagin desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural, i reconèixer els empresaris innovadors que hagin desenvolupat aplicacions mòbils que aportin solucions tecnològiques a la ciutadania o als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.
El premi estableix dues modalitatsRuralapps-Ciutadania, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i Ruralapps-Professional, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.

Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun, i el termini de presentació finalitza el proper 17 de juny.

A la passada edició les candidatures guanyadores van ser "Myhealthwatche"r, una app que interpreta les etiquetes dels productes d'alimentació envasats en funció del perfil personal de salut de l'usuari, i "Waatic", un sistema per a l'aplicació intel·ligent de productes fitosanitaris i traçabilitat en cultius especials. 

Més informació

FONT: DARP

etiquetes: premi DARP
Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept