Capcalera_altres1
CURS: Eines de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) per a les empreses
03.10.2011

Empresaris de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta estan participant en el curs “Eines de RSE per a les empreses”, organitzat pel Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques en el marc del projecte de cooperació interterritorial “Gestió Sostenible Rural” que té per objectiu implantar polítiques de responsabilitat social a empreses del territori beneficiàries dels ajuts Leader.

El programa del curs està orientat a empresaris i emprenedors de les dues comarques que estan aplicant un Pla de Millora en RSE a la seva empresa. El curs, que s’imparteix els dies 3, 4 i 5 d’octubre a Gandesa a càrrec de José Miguel Gracia, expert en desenvolupament de projectes empresarials i Soci Director de Hunza Servicios y Proyectos S.L., presenta els següents continguts:

-   Planificació estratègica de l’empresa (concepte, fases de la planificació, missió, visió i valors, exemples pràctics).

-   Gestió i control pressupostari (concepte, el pressupost econòmic, tresoreria, exemple pràctic).

-   Manual de procediments de l’activitat de l’empresa (concepte, procediments de l’activitat de l’empresa, exemple pràctic).

-    Política ambiental (concepte, procés de desenvolupament i implementació de la política ambiental, exemple pràctic).

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept