Capcalera_altres1
El 17 de març obre la 4a convocatòria WiFi4EU per a instal·lar wifi a espais públics municipals
11.03.2020

El proper 17 de març a les 13h, la Comissió Europea obrirà una nova convocatòria de la iniciativa WiFi4EU. Un programa amb el qual es pretén fomentar i potenciar l'ús de les tecnologies de la informació i garantir l'accés gratuït a la xarxa a tots els ciutadans europeus. Aquesta convocatòria, que està oberta a Ajuntaments o agrupacions municipals d'arreu de la UE, s'estendrà un dia i mig, fins el 18 de març a les 17h.

Els Ajuntaments podran fer la seva sol·licitud per optar a un dels 947 abonaments disponibles, de 15.000 euros cadascun, que es podran utilitzar per instal·lar xarxes wifi gratuïtes en espais públics com ara els edificis del consistori, biblioteques públiques, museus, parcs o places.
Un cop els Ajuntaments s'han registrat al WiFi4EU Portal poden presentar la sol·licitud amb només un clic. La Comissió seleccionarà els beneficiaris per ordre de recepció de sol·licituds, tot i que tenint en compte també un equilibri geogràfic.

Més informació

FONT: www.wifi4eu.cat  - Butlletí #FonsUECat

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept