Capcalera_altres1
El Consorci de la Catalunya Central ha certificat ajuts per import de 790.000 €
29.11.2011

L’equip tècnic del Consorci ha finalitzat la certificació dels expedients d’ajut de l’anualitat 2010 i que han finalitzat les seves actuacions els darrers mesos; L’import aprovat de subvencions executades és de 790.000 €, que corresponen a 17 expedients d’ajut i que han suposat una inversió per part dels promotors/ores privats de 2.700.000 €; dels expedients tramitats 14 ja han rebut el pagament de l’ajut per part del Departament d’Agricultura i el Fonseuropeu FEADER.

Entre els expedients hi ha la creació d’una formatgeria artesana a Sant Llorenç de Morunysl’obertura d’un restaurant japonès a Solsona, millores en comerços i empreses de serveis a Solsona, la rehabilitació  d’un teatre per a sala de concerts a Guissona,un laboratori d’anàlisis microbiològics ifisicoquímics a Cervera, , la creació d’un apart hotel de 3 estrelles a Su, la creació de la piscina coberta d’un càmping a Sant Llorenç de Morunys, entre d’altres.

 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept