Capcalera_altres1
El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques i el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià present al I Fòrum d’Ocupació Universitària de Terres de l’Ebre
14.05.2013

El passat dia 10 de maig, el Campus de les Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) va realitzar el primer "Fòrum d'Ocupació Universitària. Captació i retenció de talent a les Terres de l'Ebre. Una oportunitat per trobar la teva feina".
L'acte es va organitzar a través de la Càtedra d'Economia Local i Regional, i va comptar amb la col·laboració de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Tortosa.
 
El Fòrum, va ser un espai de trobada per posar en contacte l’oferta i demanda del territori, i facilitar la inserció laboral de persones formades a llocs de treball de les Terres de l'Ebre i territoris propers.

Xavier Pallarès, delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, va felicitar els organitzadors i també, especialment, els empresaris que hi van participar activament. Alhora que va encoratjar als estudiants i a tota la gent de l'Ebre, a conèixer aquestes empreses, a obtenir assessorament tècnic de recursos humans i a assistir als tallers que milloren les possibilitat d'inserció laboral.

El Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques i el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià han pogut informar als assistents al fòrum de les línies d’ajuts Leader a través d’una xerrada, a més d'assessorar individualment a futurs emprenedors des de l’estand que l’organització va posar a la seva disposició.


FONT: Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques

 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept