Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central organitza la jornada tècnica “La fusta en les construccions agràries”
05.05.2014

En el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d’Agricultura, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central organitza la jornada tècnica “La fusta en les construccions agràries”, que tindrà lloc el proper dia 13 de maig.
La jornada tractarà sobre la fusta com a material idoni per a les construccions rurals i agràries, a través de les presentacions i els casos pràctics que donarà a conèixer l’Institut Català de la Fusta. Així, les ponències programades són:

18.00 h- La fusta com a material de construcció, a càrrec del Dr. Eduard Correal, INCAFUST.
19.15 h- Certificació de la qualitat de la fusta, a càrrec del Sr. Jordi Gené, INCAFUST.
19.45 h. Casos pràctics d’aplicació de la fusta en construcció rural, a càrrec del Sr. Magí Cuberta, Arquitecte Tècnic Estudicuberta.

Aquesta sessió s'impulsa en el marc de la  "Fira Masies+Sostenibles" que es celebrarà a Solsona els dies 17 i 18 de maig dins de la Fira de Sant Isidre.

Programa de la jornada

FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept