Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central rep 58 sol·licituds d'ajuts Leader al tancament de la convocatòria 2013
25.02.2014

Important increment del nombre de sol·licituds presentades al Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central durant la convocatòria d’ajuts Leader 2013, representant un augment del 40% respecte a la convocatòria anterior.

A partir d’aquest moment, l’equip tècnic del Consorci realitzarà el control administratiu de la documentació i de l’elegibilitat de les actuacions presentades per tal de determinar quines sol·licituds són adequades per a la seva valoració en la concurrència competitiva. De les sol·licituds presentades, 49 corresponen a promotors de l’àmbit privat i 9 a entitats de l’àmbit públic.

La dotació pressupostària d'aquesta convocatòria ascendeix a un total de 758.485,93 €, i els projectes presentats poden rebre fins un 35% de subvenció sobre el pressupost acceptat.

En les quatre convocatòries que ja ha desenvolupat el programa LEADER, s'ha generat un impuls a les activitats que es desenvolupen a les comarques de la Segarra, el Solsonès, l'Anoia i el Bages; havent destinat un import de 4.602.998 € en ajuts per a les 82 sol·licituds presentades.

La convocatòria d’ajuts es desenvolupa en el marc de l’Eix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel període 2007-2013, i estan cofinançats/des pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 

FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central 

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept