Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià participa a les reunions del Pla Estratègic de les Terres de l'Ebre
15.07.2013

El passat dijous 11 de juliol, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià va participar  a la segona reunió dedicada al sector primari en el marc del "Pla Estratègic per a l'Empresa i l'Ocupació de les Terres de l'Ebre". La reunió va estar organitzada per la Càtedra d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili, entitat a qui se li ha encarregat la confecció de l'esmentat Pla Estratègic. La primera es va celebrar al municipi de Batea el dia 28 de juny.

Així mateix, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià va assistir a les dues reunions del sector turisme els dies 3 i 8 de juliol, celebrades a Gandesa i a l'Atmella de Mar respectivament.

Aquestes reunions, organitzades amb grups de treball temàtics integrats pels agents territorials (entitats, empreses, sindicats, administracions), constitueixen l'estructura fonamental del Pla Estratègic, ja que el debat de les seves sessions determinarà el contingut del Pla Estratègic de les Terres de l'Ebre.

Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept