Capcalera_altres1
El programa "Erasmus+/Joventut en Acció" explicat en 3 minuts.
20.08.2015

L'objectiu de l’Erasmus+/Joventut en Acció és posar en marxa iniciatives internacionals relacionades amb l'educació, la formació, la joventut i l'esport. Tal i com el vídeo explica, hi ha dues línies que són especialment significatives per als joves fins a 30 anys: els intercanvis juvenils (a partir dels 13 anys) i el Servei de Voluntariat Europeu (a partir dels 17).

La mobilitat internacional, la convivència amb persones d'altres països i cultures, i la possibilitat d'adquirir habilitats i competències mitjançant l'educació no formal, són algunes de les oportunitats que ofereix aquest programa que, a més a més, es poden certificar a través del Youthpass, fet que atorga un valor afegit al currículum del jove. 

L’Erasmus+ també dona suport als professionals de joventut a través de l’organització de seminaris, cursos de formació i visites d’estudi. Hi ha disponible una guia completa del programa que resulta de gran utilitat per a conèixer tots els detalls del programa.

Presentació

FONT: Xarxanet

etiquetes: joventut
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept