Capcalera_altres1
Els dies 21 i 22 de febrer s'ha realitzat al Solsonès la trobada de socis del projecte MASOVERA
24.02.2012

En el marc del projecte de cooperació MASOVERA s’ha realitzat els dies 21 i 22 de febrer la trobada de socis del projecte, per tal de fer el seguiment de l’execució del projecte i poder realitzar una jornada tècnica i visites a la comarca del Solsonès.

Durant la trobada dels socis provinents de diferents comunitats de l’estat espanyol, i a la qual han assistit membres tècnics i de les juntes dels grups Leader, s’ha dut a terme la reunió de seguiment del projecte i també s’han realitzat visites tècniques a la comarca, per tal de donar a conèixer actuacions que encaixen amb el perfil del projecte Masies + Sostenibles, que es desenvolupa per part del Consorci.

Els participants han estat rebuts pel president del consorci, Adrià Marquilles i pels vicepresidents del Consell Comarcal Daniel Rovira i Josep M. Casafont; durant la trobada s’han visitat diferents experiències  a la comarca com són: la masia de turisme rural Vilaseca de Llobera, una xerrada tècnica a càrrec de l’arquitecte Josep Bunyesc sobre les cases passives i l’aïllament amb llana d’ovella, una visita tècnica a l’empresa EcoOci S.L que construeix cases passives, una visita a l’hotel Cal Monegal de Guixers i una visita a la formatgeria artesana Valette de Sant Llorenç de Morunys.

En els propers mesos es seguiran desenvolupant accions del projecte com la transferència de resultats, presentacions del documental viure a la masia i la segona edició de les jornades Masies + Sostenibles a Pinós.

Cal recordar que en el projecte de cooperació Masovera hi participen  grups Leader de Terol, Cantabria, Galícia, Múrcia, Almeria i el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept