Capcalera_altres1
Els grups Leader i ARCA proposen 64 jornades en el Pla de Transferència Tecnològica d’aquest 2018
12.03.2018

El Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) d’aquest 2018 inclou un total de 1.071 actuacions, 921 de les quals són de divulgació de coneixement i 150 són activitats d’experimentació, demostració i recerca.

L’oferta d’actuacions abasta tot el territori de Catalunya, amb propostes previstes en 40 sectors productius diferents. Entre aquests s’hi inclouen els més tradicionals (fructicultura, vitivinicultura, olivicultura, cultius extensius, ramaderia, forestal, etcètera) i d’altres de més transversals (gestió empresarial, producció agrària ecològica, indústria agroalimentària, fertilització, reg, estalvi energètic i energies renovables, qualitat i comercialització, biodiversitat...), a més d’actuacions en l’àmbit forestal i del medi natural.

En aquesta anualitat, els grups Leader i ARCA seran els encarregats d’organitzar, de forma directa, un total de 64 actuacions, 55 de les quals són jornades tècniques, 3 són visites tècniques, i 6 de les activitats són seminaris tècnics. En el següent document es detalla cada una d’aquestes actuacions i el GAL impulsor: PATTs aprovades GALs - ARCA 2018

Així mateix, i de forma indirecta, els grups també col·laboren en l'organització de diverses jornades arreu del territori.

El Pla Anual de Transferència Tecnològica - PATT
El PATT és l’instrument que recull, programa i coordina les actuacions en els àmbits de la recerca i la transferència de coneixements tècnics i de gestió adreçades al sector agrari, agroalimentari, pesquer i forestal català. És tracta d’un pla coordinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), amb l’objectiu d’impulsar la formació com a element clau per augmentar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses que formen el teixit productiu, transformador, comercialitzador i de serveis en l’àmbit agrari, agroalimentari, pesquer, i forestal de Catalunya.

El desenvolupament del PATT es realitza gràcies a l’estreta col·laboració d’administracions, centres de recerca, universitats, fundacions, consorcis, organitzacions de productors, organitzacions professionals, empreses i altres agents del sector. Actualment, són més de 100 les unitats que promouen les activitats en el marc del PATT.

Informació detallada de les jornades - dates i lloc de celebració a: Ruralcat.net - Programa Innovació Agroalimentària 2018

FONT: ARCA i Ruralcat 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept