Capcalera_altres1
Emprendre al món rural. En parlem amb els protagonistes a "Territori intel·ligent", la secció de Ràdio 4 dedicada als emprenedors LEADER
16.01.2019

El programa "Club 21, el club de les ments inquietes", presentat i dirigit per David Escamilladedica una secció als emprenedors LEADER. Sota el títol "Territori intel·ligent", setmanalment es presenten alguns dels projectes impulsats als territoris rurals catalans que han rebut el recolzament del programa europeu LEADER. Iniciatives que comparteixen valors com la innovació, la creativitat i l'excel·lència; i que serveixen de paradigma a l'hora de parlar de territoris rurals intel·ligents. 

Des del mes de setembre, inici de la temporada, "Territori intel·ligent" dedica cada mes a un territori. Així, les primeres edicions del programa han permès conèixer emprenedors dels territoris de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, d'ADRINOC, del Consorci Leader Pirineu Occidental i del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, que han impulsat projectes tan diversos com una fundació per a persones amb discapacitat i risc d'exclusió, una cerveseria artesanal, un bosc vertical, o un elaborador de licors tradicionals. 
Al llarg de la temporada, doncs, podrem descobrir experiències emprenedores d'arreu del territori català, i conèixer de primera mà el que significa emprendre en un entorn rural. 

A continuació es detallen totes les entrevistes realitzades:

SETEMBRE:
9 de setembre
Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura
16 de setembre 
Càmping Vall de Camprodon
23 de setembre
El Rebost de les Gambires
30 de setembre 
Fundació Privada MAP

OCTUBRE:
7 d’octubre
ADRINOC
14 d’octubre 
El Bosc d’Ali Baba (44:23)
21 d’octubre
Serrat Agrocuina (43:41)
28 d’octubre 
Knobloch Strings (45:36)

NOVEMBRE:
4 de novembre
Consorci Leader Pirineu Occidental (38:40)
11 de novembre
REFU Birreria (43:42)
18 de novembre 
Pirineus Parc Aventura (41:13)
25 de novembre
LO CEL DE TOLÓ (44:40)

DESEMBRE:
2 de desembre
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (45:35)
9 de desembre
Kombutxa la Valiente (43:29)
16 de desembre 
Licors on the Rocks (42:28)
23 de desembre
Cerveses de la Segarra (44:35)
30 de desembre
ARCA (44:42)
 

 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept