Capcalera_altres1
Es convoca la 3a ediciĆ³ del "Premi Ruralapps"
20.05.2016

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) convoca la tercera edició del "Premi Ruralapps". Uns guardons que tenen com a objectiu premiar a les empreses o persones que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional que aporti una clara millora del sector agrari, alimentari o rural, i promoure  així la innovació tecnològica en aquest sector i apropar-lo a la ciutadania

Ruralapps estableix dues modalitats de premis:

  • Ruralapps-CIUTADANIA, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l'accés a la informació, en l'àmbit agrari, alimentari i/o rural.
  • Ruralapps-PROFESSIONAL DEL SECTOR, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, l'eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant en l'àmbit d'empresa com de la persona, abastant des del procés de producció del producte fins a la seva comercialització.

El premi està destinat a les empreses amb seu social a Catalunya que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional per als sectors agrari, alimentari o rural. Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.
També pot optar al premi qualsevol persona candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d'Agricultura, orientades tant a la ciutadania com als/a les professionals dels sectors.

Les candidatures es poden presentar fins el 21 de setembre de 2016.

Bases de la convocatòria

etiquetes: premi DARP
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept