Capcalera_altres1
Es posen en marxa les jornades del projecte "Arrenca"
18.09.2013

El projecte "Arrenca" persegueix fomentar l'autoempresa entre la població jove de la comarca de la Noguera.
Aquest projecte consisteix en la realització de set sessions grupals informatives que s'inicien el 25 de setembre de temàtica diversa i totes elles en relació a l'autoemprenedoria.

Les jornades tractaran sobre el següents temes: Creació d'empreses, planificació econòmica financera, màrqueting, RSE (responsabilitat social empresarial) i taula d'experiències davant les noves oportunitats.
D'altra banda, hi ha la possibilitat de fer sessions individualitzades on els joves que ja tenen una idea de negoci rebran l'assessorament necessari per a convertir la seva idea en un negoci real.

Per tal de poder participar de les jornades cal fer la inscripció telefònicament al 973 447 570 o al següent enllaç d'inscripcions.

La iniciativa Arrenca compta amb el suport del Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord, en el marc del projecte de cooperació catalana "ODISSEU: programa per al retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural".

Cartell de les jornades

FONT: Oficina Jove de la Noguera

Comments
Phyllisvag said:
wh0cd694449 <a href=http://cialis2017.us.com/>Cialis</a>
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept