Capcalera_altres1
Estudiants francesos coneixen les activitats del Consorci de la Catalunya Central
02.10.2012

Estudiants de l’escola ISARA de Lyon, Escola d’Enginyeria en alimentació, agricultura, medi ambient i desenvolupament rural, han conegut les activitats del Consorci LEADER en el marc d’un Seminari sobre Desenvolupament Rural al Solsonès, organitzat per l’Escola de Capacitació Agrària del Solsonès.

Durant la jornada, els estudiants han conegut les activitats del Consorci, amb l’explicació de l'estructura del Consorci i de les actuacions del programa LEADER; a més de visitar activitats de la comarca relacionades amb les energies renovables en el marc de la iniciativa masies + sostenibles. Concretament, s'ha visitat la masia de turisme rural Vilaseca, situada al municipi de Llobera, i l'empresa EcoOci d’Olius, on han pogut conèixer el mètode constructiu passivhaus.

 

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept