Capcalera_altres1
Èxit de participació a la Taula d’experiències Joves i Ocupació del programa ODISSEU
29.11.2012

El dimecres 28 de novembre a Moià es va celebrar la primera Taula d’experiències “Jove i Ocupació” en el marc del programa ODISSEU. Una taula, moderada per Alan Ruiz, un jove estudiant de periodisme de Moià, on diferents joves van explicar la seva experiència i els primers passos per iniciar el seu projecte professional; Natxo Tarrés del Grup Gossos va compartir el projecte IREHOM (Institut de Recerca Holística de Montserrat) que ha iniciat a Castellgalí, Marc Banús, un jove aparellador de Sant Quirze Safaja que es va quedar a l’atur i ha iniciat un projecte empresarial amb l’obertura d’un despatx d’aparellador i del Punt Burricleta Moianès. També hi va assistir un membre de la Cooperativa Tres Branques de Berga, el Sebastià Part i el jove pilot Gerard Farrés Güell.
A la jornada hi van assistir més de 30 persones del Moianès, del Lluçanès i del Berguedà.

La jornada va ser organitzada per l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central amb la col·laboració del Consorci del Moianès, del Consorci del Lluçanès i del Consell Comarcal del Berguedà.
L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central participa en el programa ODISSEU, que té com a objectiu crear i facilitar eines per la inserció laboral dels joves en el seu territori rural d’origen per tal de promoure el seu retorn i que està impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, amb la col·laboració dels 13 Grups d’Acció Local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de joventut. 

 

FONT i FOTOGRAFIES: Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès.

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept