Capcalera_altres1
Èxit de participació al curs "L'aplicació dels Drons a la gestió forestal"
04.04.2018

Els dies 4 i 5 d'abril les instal·lacions de "BCN Drone Center" de Moià han acollit el curs "L'aplicació dels Drons a la gestió forestal". Una formació impulsada per l'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura, en el marc del projecte de cooperació "ENFOCC. Energia, Forest i Canvi Climàtic", que ha servit per donar a conèixer les possibilitats que ofereixen els Drons en la gestió forestal.

Un total de 15  participants que durant els dos dies de formació han treballat en àmbits tan diversos com: la tecnologia Dron, el vol en cabina, la teledetecció, la fotogrametria, el marc normatiu, la visió per computador, l’anàlisi de mercat, la tecnologia LIDAR, la planificació de vol, l’operació de Drons Ala Fixa, el post-processat d’imatge multiespectral, i les seves aplicacions forestals actuals i futures. A més, els assistents han pogut realitzar vols de prova amb Drons.

El curs ha comptat amb la participació de "CATUAV", una de les empreses pioneres al món en tecnologia Dron, que ofereix serveis d’observació aèria i de teledetecció basats en l’ús de Drons en sectors com l’agricultura, el medi ambient, l’obra civil, les emergències, i la gestió del patrimoni natural i cultural.

FONT I FOTOGRAFIA: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept