Capcalera_altres1
FER.cat, ensenyant a emprendre a les escoles rurals
11.09.2017

"FER.cat" pretén despertar el talent emprenedor, la creativitat i la curiositat per les oportunitats que genera el món rural als alumnes de primària, per tal de contribuir en un futur a afrontar dos dels reptes del món rural: evitar el despoblament i afavorir la diversificació econòmica.

La història gira al voltant d'un rusc d'abelles, en què una abella anomenada "FER" es troba amb un problema: la disminució de la població del rusc. Amb el suport dels seus companys Zanga, Work i Labora i de la seva àvia, la senyora Remei, plantejarà un seguit de problemes i històries que permeten desenvolupar una sèrie d'activitats didàctiques agrupades en dos blocs temàtics:

Quina bona idea: 
L’abella "FER" descobreix la història d'una sèrie d'invents i inventors. A partir d’aquest relat es duu a terme una activitat que consisteix en realitzar una entrevista a un empresari/ària del territori. 

Els reptes de "FER":
L’abella "FER" ha de millorar la gestió del rusc i fer-lo viable. A partir d'aquesta premissa, l’alumnat inventa sense cap límit creatiu un producte o servei, factible o no amb la tecnologia actual, i simula la creació d’una empresa. 

Trobaràs tota la informació del projecte "FER.cat" (en català, aranès i anglès) a:
www.futursemprenedors.cat
Fitxa resum "FER.cat"

Comments
Go Back
News_item_thumb_asset
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept