Capcalera_altres1
Finalitza l'exposició "La vida a pagès. L'estudi de la masia catalana"
20.06.2011

Ha finalitzat a Solsona la mostra de l'exposició "La vida a pagès. L'estudi de la masia catalana". L'exposició s'ha realitzat en el marc de les jornades sobre masies + sostenibles, del projecte de cooperació MASOVERA.

L'exposició ha mostrat documentació inèdita sobre l'estudi de la masia catalana dut a terme entre el 1923 i el 1936, pel Centre Excursionista de Catalunya sota l'impuls del mecenes Rafel Patxot, volent ser un monument bibliogràfic i una apologia de la familia rural estable com a base de l'organisme social.

L'actual exposició, vol divulgar continguts d'una recerca patrocinada per Caixa Sabadell que va permetre localitzar, el 2007, la correspondència que havia generat l'Estudi i contribuir a la revalorització del patrimoni rural dins la construcció de la identitat nacional catalana.

L'exposició ha estat organitzada per l'obra social d'Unnim amb la col·laboració del Consorci.

etiquetes: sostenibilitat
Comments
Go Back
Follow us Youtube Linkedin Twitter Facebook

We use our own and third-party cookies to improve the browsing experience and offer you interesting content by analyzing your browsing habits. If you continue navigating, consider accepting your username. You can change the configuration or get more information in our Cookies policy

Accept